29 Haziran 2015 Pazartesi

SARAY SARMA

SARAY SARMA
MALZEMELER

Tabanı Için Hindistan cevizi
Çikolatalı krema
1 Lt sütten 1 Çay bardağı eksik süt
1 su bardağı dolusu un
1.5 su bardağı şeker
3 yemek kaşığı tepeleme kakao
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı margarin 
100 gr bitter çikolata
Ve son kat için 1 paket şanti ve 1 su bardağı süt
Hazırlanışı 🍫Çikolatalı kremamıZ için yağ be çikolata Hariç bütün malzemeleri katalım ve karıştırarak pişirelim göz göz olunca margarini ve çikolatayı katıp eriyecek kadar karıştıralım bu Sırada ocağın Altını kapatabilirsiniz
🍫Ben büyük boy borcam ve orta boy fırın tepsisi kullandım ince yaymamız Lazım çünkü yağlı kağıt serin tepsiye siz büyük boy fırın tepsisi kullanabilirsiniz 
Hindistan cevizi serpin tabanına bolca ve ince bir tabaka halinde kremayı yayın ve soğumaya bırakın 🍫Ardından şantiyi çırpıp hazırlayın soğumuş olan Kremanız üzerine yayın ince tabaka halinde ve 2 saat dinlendiğin dolapta Ardından Bıçakla şeritler halinde kesin ve elinizle sarım Bıçakla kesip servis tabağına alın

Afiyet Olsun


Hiç yorum yok: