ÇİĞ BÖREK
Sevmeyen yoktur dimi pratik ve lezzet bombası bişi :))))
MALZEMELER
Hamuru İçin
1 Su bardağı su
tuz
ve un
İç harcı İçin
250 gr kıyma
1 adet kuru soğan
karabiber tuz
HAZIRLANIŞI
*Su ve tuzu yoğurma kabına alalım ve yavaş yavaş un ekleyerek yoğuralım .Biraz sert bir hamur olsun .Dinlensin hamurumuz bu sırada iç harç için kıymamıza minik minik soğan dorayalım baharatları katalım karıştıralım.
Hamuru ikişye bölelim ve isdeiğiniz büyüklükte bir daire ağızla kesin kesitiğiniz hamura bir miktar harç koyun az ve heryerin eyerleştirerek koyun yarısına ve kapatın diğer yarsıını kızmış yağda kızartıp kağıt havlu uzerine alıp servis edebilirsiniz
AFŞYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder