13 Ağustos 2016 Cumartesi

Muzlu Rulo Pasta


Muzlu Rulo Pasta 



3 yumurta
1 su bardağından bir parmak eksik şeker
Yarım çay bardağı kaynar su (yarım çay bardağından bir tık Fazla)
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı un
İç Kreması İçin
2 su bardağı süt
2 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı nişaşta
3 yemek kaşığı şeker
Yarım yemek kaşığı tereyağ
1 paket vanilya
Üzeri İçin
1 paket şanti ve süt
Arası İçin 2 Muz
Hazırlanışı
Şeker ve yumurtayı 3-4 dk çırpın kaynar suyu ekleyin şekerin tamamen erimesini sağlıktır 2 dk daha çırpın 📝un ve kabartmama tozunu eleyin karıştırın Pof Pof bir Pandispanya oluyor yumurta 

güzel çırpılmış şeker eridiği için📝 Yağlı kağıt serili tepsiye dökün güzelce yayın ben orta boy kare fırın tepsisi kullandım 📝 180 derecede hafif kızarana kadar pişirin 📝krema için yağ ve vanilya hariç bütün malzemeleri ekleyin orta Ateşte göz göz olana kadar karıştırın sonra yağ ve vanilya yı ekleyin 📝 güzelce karıştırın hazır📝pişen keki soğumadan bir sofra bezinin üzerine alın ve meyilli olduğu kısma göre yağlı kağıt ile sarıp açın bir kaç kez video izlediğiniz gibi 📝 kek ılıdıktan sonra ters çevirip kağıdını alın iç kısmına krema sürüp muz yerleştirin ve sarın📝 üzerine şanti sürüp çikolata eritip sıktım dilediğiniz gibi süaleyebilirsiniz📝 Afiyet olsun 

Hiç yorum yok: