28 Ekim 2015 Çarşamba

KREMALI KEMAL PASA TATLISI

KREMALI KEMAL PASA TATLISI



1 paket kemal pasa tatlisini ustundeki tarife gore pisirip kalibiniza yerlestirin sogumaya birakin 

🍮MUHALLEBI ICIN 

🍮5 sb sut , 

6 yemek kasigi toz seker , 

2 yemek kasigi un

,2 yemek kasigi nisasta,

 2 yemek kasigi hindistan cevizinini bir tencereye alip devamli karistirarak pisiriyoruz kaynadiktan sonra 1 vanilya atip ocaktan aliyoruz ve mixerle 5 dakika cirpiyoruz sonra tatlinin uzerine dokuyoruz

 🍮JOLE icin 

2 sb visne suyunu 1 dolu yemek kasigi nisasta ve 1 yemek kasigi toz sekeri ocakta pisirin ve muhallebinin uzerine yayin en az dolapta 5 saat dinlendikten sonra servis edin ve AFIYETLE YIYIN



Hiç yorum yok: