ÇİKOLATA SOSLU SULTAN SARMNA
MALZEMLER
Tabanı için
1 paket petibör Bisküvi
2nci Katı için
1 Lt süt
7 Kaşık un
7 Kaşık şeker
1 yemek kaşığı margarin
1 paket vanilya
3ncü katınız İçin
Yarım paket çikolata sosu
Hazırlanışı
Tabanı için rondodan Bisküvileri geçirelim un ufak olana kadar ve borcamımızn tabanına serelim
Ardından süt şeker ve unu karıştırarak sürekli pişirelim göz göz olan Muhallebimize yağ ve vanilyayıda katalım çırpalım ve bidküvilerin üzerine Güzelce yerleştirelim
Ardından yarım paket sosu ölçüsüne göre pişirelim onuda Muhallebinin üzerine dökelim ve en az 3 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra uzunlamasına 3 Eşit parçaya bölelim ve spatula yardımıyla Altını üstüne getirerek
kesip servis edelim Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder