28 Haziran 2015 Pazar

ÇİKOLATA SOSLU SULTAN SARMNA

ÇİKOLATA SOSLU SULTAN SARMNA

MALZEMLER

Tabanı için 
1 paket petibör Bisküvi 
2nci Katı için 
1 Lt süt 
7 Kaşık un 
7 Kaşık şeker 
1 yemek kaşığı margarin 
1 paket vanilya 
3ncü katınız İçin 
Yarım paket çikolata sosu 
Hazırlanışı 
Tabanı için rondodan Bisküvileri geçirelim un ufak olana kadar ve borcamımızn tabanına serelim 
Ardından süt şeker ve unu karıştırarak sürekli pişirelim göz göz olan Muhallebimize yağ ve vanilyayıda katalım çırpalım ve bidküvilerin üzerine Güzelce yerleştirelim 
Ardından yarım paket sosu ölçüsüne göre pişirelim onuda Muhallebinin üzerine dökelim ve en az 3 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra uzunlamasına 3 Eşit parçaya bölelim ve spatula yardımıyla Altını üstüne getirerek 

kesip servis edelim Afiyet olsun

Hiç yorum yok: