7 Nisan 2015 Salı

KOKOSTARLI KOKTEYL PASTA

KOKOSTARLI KOKTEYL PASTA



Malzemeler

Kakaolu Pandispanya için 
3 yumurta 
1su bardağı şeker 


1 paket kabartma tozu 
2-3 yemek kasığı kakao
3-4 yemek kaşığı tepeleme un 
Vanilyali Pandispanya İÇin 
2 yumurta 
1çay bardağı şeker
1 paket vanilya




1paket kabartma tozu 
Un 
KOKOSTAR Topları İçin 
1 su bardağı süt 
150 gram Hindistan cevizi 
3-4 yemek kasığı şeker 
Kreması 1lt süt 


7 Kaşık un 
7 Kaşık şeker
1 yemek kasığı dolusu margarin 
Üzeri Için 

Arzu ettiğini bir sos ben hazır karamel sos kullandım Vişne çikolata gibi soslar kullanabilirsiniz 


 



Hazırlanışı 
Kakolı pandispanyamız için yumurta ve şekeri 10 dk mikserler çırpın diğer malzemeleri katın karıştırın yaslanmış olan borcama dökün orta boy kullandım 
Şimdi kilodan için bir tava bütün malzemeleri katalım toplanana kadar pişirelim dolaba kaldıralım 
Bu Sırada vanilyayı Pandispanyayı hazırlayalım 


kakaolu pandispanya gibi bu hazır olunca sokaktaki cocostarlı topları çıkaralım ve elimizle top Şekli verip bir kaç resim önceki videodaki gibi Aralıklı şekilde yerleştirelim vanilyayı Pandispanya üzerine döküp fırına sürelim 180 derecede
KremamıBiçin bütün malzemeleri katıp karıştırarak pişirelim gö gö olunca yapını katıp karıştırıp ocaktan 




alalım pişen kelin üzerime dökelim 
İstediğiniz sosu hazırlayıp onuda döktükten sonra 3 saat dolapta dinlendikten sonra ikram edebilirsiniz 
Afiyet olsun


Hiç yorum yok: