KAYSERİ YAĞLAMASI SEBİT
13 Ağustos 2016 Cumartesi
KAYSERİ YAĞLAMASI SEBİT
Hamuru İçin
kıyma lavaş kıyma şeklinde ❤️ ama ben tek başıma yaptığım için önce lavaşları pişirdim bunun için mayalanan hamuru 21 tane beze yapalım un yardımı ile açalım teflon tavada önlü arkalı pişirelim ❤️ kurumamaları için üst üste sofra bezi arasında muhafaza edelim ❤️ kıymalı harç için soğanları rondodan geçirelim tavaya alalım yağ ile birlikte pembeleşsene kadar pişirip kıymayı ekleyelim kıymamızda pirince menemenlik sosumu ben blendırdan geçirip koydum domates eklicekseniz minik küpler Halinde doğrayıp katın salçasını ekleyin baharatları koyun kıvama gelene kadar pişirin ❤️ Sıcak yenmeli ve sarımsaklı yoğurt eşliğinde yenmeli Afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder