MİNİ CUPCAKE )Kurabiye Canavarı)
MALZEMELER
2 Yumurta
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı su
1 yemek kaşığı kakao
1 çay kaşığı kabartma tozu
ve un
Üzeri İcin
1 çay bardağı süt
1 poşet krem şanti
ben bir kaç tamda haslanmıs kırmızı pancar suyu kullandım renk vermek ıcın
Petibör bisküvi
Üzerindeki Toplar İçin
yarım poset kremşanti
yarım çay bardağı süt
ve hindistan cevizi
damla çikolata
HAZIRLANIŞI
* Kekimiz icin herzamn ki gibi yapıp cupcake kalıbına yerlestirdiğimiz kağıtlara paylaştıralım 2 yemek kaşığı kadar ve 180 dercede pişmeye bırakalım .
* Ardından krem şantilerimizi çırpalım bir miktar üzerindeki gözler için ayıralım ve diğer şantiye birkaç damla pancar suyu damlatalım dolaba kaldıralım.
* Ayırdığımız beyaz santimize hindistan cevizi katalım yaklasık 200 gr kadar yuvarlak sekıl alabılecek kıvamda olmalı hazırladığımız hındıstan toplarını top top yapıp damla çikolata ekleyelim.
Fırından cıkmıs soğumus keklerımıze sıkma torpası ile sıkıp topları yerlestırelım ağzına ıkıye böldüğümüz bisküvileri yerleştirelim Cupkekimiz hazır
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder