TAVADA USKUMRU
Bir balık sever olarak şimdilerde ki favorimiz uskumru ... Bu balık en güzel ızgarada oluyor tavada ve fırında da gayet güzel lezzetli br balık ..
MALZEMELER
Kişi sayısına göre birer tane uskumdu
sıvı yağ
un
tuz
HAZIRLANIŞI
* Balığımızı güzelce temizleyelim bağırsakları çıkartılıp iç dış güzelce yıkalım
* Balıklarımızın yüzeyini arkalı önlü bıçak yardımıyla çizikler atalaım daha güzel pişmesii için
* Balıkalrımzı önlü arkalı iç dış tuzlayalım
* Teflon tavamıza az miktarda sıvı yağ dökelim bol bol dökmeye gerek yok
*Balığımızı arkalı önlü yüzeyini unlayıp ısınan yağa bırakalım kapağını kapatalım iki yüzünü aynı şekde pişirelim
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder