21 Şubat 2014 Cuma

ÇİKOLATA YATAĞINDA KALPLİ PARFE

ÇİKOLATA YATAĞINDA KALPLİ PARFE
Pratik ve bir o kadar da lezzetli bugün aniden geleceğini haber veren misaifrim için yapmıştım 1 saate yakın bekletip servis yaptım ama acileyetiniz yoksa tabi uzun süre beklemesi daha güzel olacaktır...

MALZEMELER
1 Çay bardağı süt
1 paaket krem şanti
1 paketten birazz eksik petibör bisküvi
1 yemek kaşığı kuru kara üzüm 
1 yemek kaşığı kuru sarı üzüm 
Yarım avuç badem
Çikolata Sos İçin 
1 çay baradağı süt 
1 yemek kaşığı çikolata sosu 

HAZIRLANIŞI 
* Krem şantimizi sütle köpürtelim ve içine biküvileri fazla küçültmeden parçalayalım üzümleri bademelride katıp kaşık yardımıyla karıştıralım ve kalpli muffin kalıbına bölüştürüp en az 4 saat buzlukta bekletelim 
* Çikolata sosusmuzu pişirip soğumaya bırakalım
* Yenmeden biraz önce çıkarıp çikolata sosu dökerek servis edelim 
AFİYET OLSUN 


Hiç yorum yok: