ÇİKOLATA YATAĞINDA KALPLİ PARFE
Pratik ve bir o kadar da lezzetli bugün aniden geleceğini haber veren misaifrim için yapmıştım 1 saate yakın bekletip servis yaptım ama acileyetiniz yoksa tabi uzun süre beklemesi daha güzel olacaktır...
MALZEMELER
1 Çay bardağı süt
1 paaket krem şanti
1 paketten birazz eksik petibör bisküvi
1 yemek kaşığı kuru kara üzüm
1 yemek kaşığı kuru sarı üzüm
Yarım avuç badem
Çikolata Sos İçin
1 çay baradağı süt
1 yemek kaşığı çikolata sosu
HAZIRLANIŞI
* Krem şantimizi sütle köpürtelim ve içine biküvileri fazla küçültmeden parçalayalım üzümleri bademelride katıp kaşık yardımıyla karıştıralım ve kalpli muffin kalıbına bölüştürüp en az 4 saat buzlukta bekletelim
* Çikolata sosusmuzu pişirip soğumaya bırakalım
* Yenmeden biraz önce çıkarıp çikolata sosu dökerek servis edelim
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder