9 Şubat 2014 Pazar

PAMUK PRENSES

PAMUK PRENSES
Sütlü tatlıya hayır diyemeyen ben yaptım yine akşam akşam:)
MALZEMELER
1 lt süt
7 yemek kaşığı şeker
7 yemek kaşığı un 
1 köpürtülmüş krem şanti
Hindistan cevizi ve muz
HAZIRLANIŞI
*Süt, un ve şekeri tenceremize alıp muhallebi kıvamı alıncaya kadar karıştırıyoruz 
* Göz göz olduktan sontra ocağı kapatıp köpürtülmüş krem şantimizi katalım çırpalım güzelce
* Büyük bir tepsiinin tabanını hindistan cevizi ile kaplayalım ve bir kepçe yardımıyla yavşça yayalım hindistan cevizinin üzerine 
* Dolapta en az 1 saat dinlendirdikten sonra servis yapmadan uzun şeritler halinde dilimleyip muzları dizip spatula yardımı ile altını üstüne getirerek servis edelim.
*AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok: