ÇİKOLATA SOSLU KREMŞANTİLİ MOZAİK PASTA
MALZEMELER
2 Paket petibör bisküvi (300 gr)
2 yemek kaşığı tereyağ
2-3 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı krem şanti
3 yemek kaşığı şeker
1 su bardağı süt
fındık veya cevız arzuya göre
1 paket köpürtülmüş krem şantş
ve üzeri için çikolata sosu bir miktar( 1 çay bardağı süt ile 1 çorba kaşığı çikolata sosunu pişirip soğutup kullandım )
HAZIRLANIŞI
* Tenceremizde yağı eritelim ve sütü, şekeri kakaoyu katıp karıştıralım şeker eriyince altını kapatalım
* Bisküvileri 4e 5e bölelim elimizle ve sosu üzerine döküp karıştıralım
* Karışımı alimünyum folyo veya strec kağıda uzunlamasına yayalım ortasına krem şantiyi yerleştirip kapatalım ve buzluğa koyalım en az 4 - 5 saat bekledikten sonra çıkartıp çikolata sosu sürelim krem şanti ve hindistan cevizi ile süsleyip ikram edelim
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder