KOKOSTARLI KOKTEYL PASTA
KOKOSTARLI KOKTEYL PASTA
Malzemeler
Kakaolu Pandispanya için
3 yumurta
1su bardağı şeker
1 paket kabartma tozu
2-3 yemek kasığı kakao
3-4 yemek kaşığı tepeleme un
Vanilyali Pandispanya İÇin
2 yumurta
1çay bardağı şeker
1 paket vanilya
1paket kabartma tozu
Un
KOKOSTAR Topları İçin
1 su bardağı süt
150 gram Hindistan cevizi
3-4 yemek kasığı şeker
Kreması 1lt süt
7 Kaşık un
7 Kaşık şeker
1 yemek kasığı dolusu margarin
Üzeri Için
Arzu ettiğini bir sos ben hazır karamel sos kullandım Vişne çikolata gibi soslar kullanabilirsiniz
Hazırlanışı
Kakolı pandispanyamız için yumurta ve şekeri 10 dk mikserler çırpın diğer malzemeleri katın karıştırın yaslanmış olan borcama dökün orta boy kullandım
Şimdi kilodan için bir tava bütün malzemeleri katalım toplanana kadar pişirelim dolaba kaldıralım
Bu Sırada vanilyayı Pandispanyayı hazırlayalım
kakaolu pandispanya gibi bu hazır olunca sokaktaki cocostarlı topları çıkaralım ve elimizle top Şekli verip bir kaç resim önceki videodaki gibi Aralıklı şekilde yerleştirelim vanilyayı Pandispanya üzerine döküp fırına sürelim 180 derecede
KremamıBiçin bütün malzemeleri katıp karıştırarak pişirelim gö gö olunca yapını katıp karıştırıp ocaktan
alalım pişen kelin üzerime dökelim
İstediğiniz sosu hazırlayıp onuda döktükten sonra 3 saat dolapta dinlendikten sonra ikram edebilirsiniz
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder